Instantly Ageless

Artikelnr 0008
0,00kr
Finns i lager
1
Produktdetaljer

INSTANTLY AGELESS® är den första och enda fungerande rynkokrämen som ger häpnadsväckande resultat på endast 2 minuter. Du kommer att se dina linjer och rynkor kring ögonen att försvinna, påsar och svullnad kring ögonen att lägga sig och dina mörka ringar blir mindre synliga medan det här händer i spegeln framför dig.

Den patenterade ingrediensen i Instantly Ageless® är Argireline, som är en Acetylhexapeptid-3, en kemisk kombination från naturligt härledda aminosyror samt två andra sensationella anti-ageing ingredienser, som tillsammans med hjälp av nanoteknik tränger in i subdermis och får hudcellerna att dra samman närmare varandra.

Det resulterar i att områden som har förlorat sin elasticitet stramas åt och synliga rynkor och linjer, som orsakats av upprepade ansiktsrörelser, får ett ungt och lyft utseende. Krämen verkar medan den absorberas och första resultaten blir synliga inom två minuter. Effekten varar upp till tio timmar beroende på hudtyp.

Produkten finns att beställ i tre storlekar: 25 vialer som räcker till ca 125 appliceringar (1170 kr / 9 kr per applicering) , 5 vialer som räcker till ca 25 appliceringar (299 kr / 12 kr per applicering) och en testvial som räcker till ca 5 appliceringar (99 kr / 20 kr per applicering).

Denna produkt har alltid FRI FRAKT.Spara denna produkt för senare användning

byMika Stockholm är en specialistsalong med kroppsvaxning, intimvaxning (brazilian & manzilian), tattoo waxintimblekning, analblekningmassage, make up, naglar och diverse skönhetsbehandlingar. Auktoriserad partner med Instantly Ageless och Intimate.

 

2017-2021 © byMika Stockholm 

byMika Stockholm     Gjuteribacken 12    17265 Sundbyberg     Tel. 0760 53 68 33     ePost