Bright Maintainer 3%

Artikelnr 0002
329,00kr
Finns i lager
1
Produktdetaljer

INTIMATE Bright Maintainer 3% hjälper till att hålla din "wink pink".

Bästsäljaren INTIMATE Bright Maintainer 3% är en intimcreme som har fått en helt ny formula med 3% kojinsyra som ger en kraftfullare pigmenthämmande effekt. Produkten har även fått ett nytt utseende med en praktiskt och hygienisk pumpflaska.

Krämen hämmar att nytt mörkt pigment kan bildas på området den används på och på så sätt ljusnar upp och bibehåller en fin färg på intimområdet, men även på andra ställen på kroppen såsom knän, armbågar och under armarna..

Krämen fungerar på alla hudtoner. Utöver kojinsyra kommer effekten från naturliga ingredienser som lakritsrot, papaya, morus alba, gurkumin och diverse vitaminer och syror, som alla har bevisats ha pigmenthämmande effekt.

INTIMATE Bright Maintainer används som nattkräm för intimområdet och tvättas av på morgonen med INTIMATE Pink Wink Wash. Den verkar även reparerande genom att återfukta huden och strama till förslappade områden. Den rika krämen håller huden len och spänstig.

Ett mycket tunt lager appliceras mot natten och tvättas av på morgonen. En mild och neutraliserande parfym hjälper till att hålla området fräscht och attraktivt.

Den snabbaste effekten uppnås genom samtidig användning av INTIMATE Pink Wink Wash som är eb exfolierande intimtvätt. I annat fall bör man kontinuerligt göra peeling på området. Behandlingen kan i vissa fall resultera något torrare hud på området. Det händer inte för alla, men skulle detta hända, så rekommenderar vi INTIMATE Soft Kitty som kompliment, som återställer fuktbalansen på området.


100 ml - 319 kr inklusive moms

Fri frakt för beställningar över 500 krSpara denna produkt för senare användning