Välkommen att ta en titt på vår egen produktlinje INTIMATE och den världsberömda Instantly Ageless. Glöm inte fri frakt om du handlar för mer än 500 kronor. Happy shopping!


IntiMate Mika Marin

INTIMATE är vår egentillverkad produktserie för intimhygien.

"När jag valde bland de olika leverantörerna av råvaror till min produktinje så hade jag hela tiden KVALITET som ett ledord. Jag vet, att många människor som tar hand om sig själva både på insidan och på utsidan av kläderna uppskattar produkter, som fungerar och håller vad de lovar. Priset är inte det viktigaste när det gäller vård och underhåll av det mest privata. Det är just kvaliteten.

Jag ville också välja råvaror som inte är testade på djur och som inte innehåller några animaliska ingredienser. Det gäller hela produktserien - allting är cruelty free. Varje produkt i serien råkade även bli vegan.

Resultatet av det hela blev en serie av produkter som jag själv vill använda. Några av produkterna är dessutom helt nya för den svenska marknaden. Jag personligen skulle inte smeta på vad som helst i mitt underliv utan att vara säker på, att produkterna jag använder håller en hög standard hela vägen från odling av råvaror till paketering av den färdiga produkten. Det kan du lita på när det gäller INTIMATE."

Mika Marin, Skapare av INTIMATEInstantly Ageless

byMika Stockholm är en specialistsalong med kroppsvaxning, intimvaxning (brazilian & manzilian), tattoo waxintimblekning, analblekningmassage, make up, naglar och diverse skönhetsbehandlingar. Auktoriserad partner med Instantly Ageless och Intimate.

 

2017-2021 © byMika Stockholm 

byMika Stockholm     Gjuteribacken 12    17265 Sundbyberg     Tel. 0760 53 68 33     ePost