Special Massage

Då efterfrågan på specialmassage har ökat mycket, har jag bestämt mig att återigen erbjuda dessa tjänster. Jag har ingen formell utbildning till dessa behandlingar, men utför dem med lång erfarenhet. Välj mellan de tre olika paketen av lyxbehandlingar.

image (10).jpg

Relax & Njutning

Klassisk och lyhörd massage kombinerad med avkopplande beröringstekniker som ger en total känsla av välbefinnande.

image (4).jpg

Fotmassage Lyx

Ett fotbad med örter och fotsalt kombinerad med en skön fotmassage ger dina fötter liv och behandlar akupunkter.

image (5).jpg

Handmassage Lyx

Peeling på händer kombinerad med en handmassage med akupunkturisk effekt. Påverkar hela kroppen och mående.

Relax & Njutning Lyxpaket

Unna dig eller någon du tycker om en lyxig massageupplevelse. Denna behandling ger avkoppling som lyfter ett välbefinnande till en helt ny nivå. Behandlingen börjar med att jag värmer upp din kropp och dina muskler med en teknik som kombinerar shiatsu och oljeterapi. Sedan får du klassisk svensk massage med triggerpunktbehandling om du önskar det för att sedan avslutas med en riktigt skön session av österländsk relaxmassage.

 

55 minuter, 895 kr

Boka här eller köp presentkort

 

Fotmassage Lyxpaket

Många av kroppens akupunkter ligger just i fötterna. Efter denna behandling går du som på moln med ett välbefinnande på en ny nivå. Behandlingen börjas med ett varmt och avkopplande fotbad med örter och badsalt. Detta mjukar upp dina fötter som sedan ska få uppleva en skön och terapeutisk fotmassage som även behandlar hela din kropp akupunkturiskt. Vi avslutar med ett skönt och mjukgörande paraffinbad för fötter och smörjer in fötterna med en fräsch fotkräm. Inför denna behandling får du gärna fila eller peela dina fötter en dag innan behandlingen.

45 minuter, 795 kr

Boka här eller köp presentkort

 

Handmassage Lyxpaket

Många av kroppens problem beror på att man struntar i händerna. Med denna behandling ändrar vi på detta faktum. Behandlingen börjas med en mekanisk peeling där döda hudceller avlägsnas och dina händer förbereds för en både avkopplande och energigivande handmassage där händernas varje akupunkt stimuleras för att vitalisera hela din kropp och mående. Därefter mjukas dina händer upp med ett fantastiskt paraffinbad för att sedan avslutas med fuktgivande oljor och handkrämer med hudföryngrade och pigmentutjämnande funktion.

40 minuter, 695 kr

Boka här eller köp presentkort

 
 

byMika Stockholm är en specialistsalong med kroppsvaxning, intimvaxning (brazilian & manzilian), tattoo waxintimblekning, analblekningmassage, make up, naglar och diverse skönhetsbehandlingar. Auktoriserad partner med Instantly Ageless och Intimate.

 

2017-2021 © byMika Stockholm 

byMika Stockholm     Gjuteribacken 12    17265 Sundbyberg     Tel. 0760 53 68 33     ePost