Special Massage

Då efterfrågan på massage har ökat mycket, har jag bestämt mig att återigen erbjuda dessa tjänster. som jag utför med många års erfarenhet. Välj mellan de tre olika paketen av lyxbehandlingar:

image (10).jpg
Relax

Full Body Massage

Klassisk och lyhörd massage kombinerad med avkopplande beröringstekniker som ger en total känsla av välbefinnande.

image (4).jpg
Fotmassage

Fotmassage Lyx

Ett fotbad med örter och fotsalt kombinerad med en skön fotmassage ger dina fötter liv och behandlar akupunkter.

image (5).jpg
Handmassage

Handmassage Lyx

Peeling på händer kombinerad med en handmassage med akupunkturisk effekt. Påverkar hela kroppen och mående.

Relax Massage

Full Body Massage  

Unna dig eller någon du tycker om en lyxig massageupplevelse. Denna behandling ger avkoppling som lyfter ett välbefinnande till en helt ny nivå. Behandlingen börjar med att jag värmer upp din kropp och dina muskler med en teknik som kombinerar shiatsu och oljeterapi. Sedan får du klassisk svensk massage med triggerpunktbehandling (valfritt) för att sedan avslutas med en riktigt skön session av österländsk relaxmassage.

 

30 minuter, 495 kr

55 minuter, 895 kr

Boka här eller köp presentkort

 

Fotmassage Lyx

Många av kroppens akupunkter ligger just i fötterna. Efter denna behandling går du som på moln med ett välbefinnande på en ny nivå. Behandlingen börjar med ett varmt och avkopplande fotbad med örter och badsalt. Detta mjukar upp dina fötter som sedan ska få uppleva en skön och terapeutisk fotmassage som även behandlar hela din kropp akupunkturiskt. Vi avslutar med ett skönt och mjukgörande paraffinbad för fötter och smörjer in fötterna med en fräsch fotkräm. Inför denna behandling får du gärna fila eller peela dina fötter en dag innan behandlingen.

45 minuter, 795 kr

Boka här eller köp presentkort

 

Handmassage Lyx

Många av kroppens problem beror på att man struntar i händerna. Med denna behandling ändrar vi på detta faktum. Behandlingen börjas med en mekanisk peeling där döda hudceller avlägsnas och dina händer förbereds för en både avkopplande och energigivande handmassage där händernas varje akupunkt stimuleras för att vitalisera hela din kropp och mående. Därefter mjukas dina händer upp med ett fantastiskt paraffinbad för att sedan avslutas med fuktgivande oljor och handkrämer med hudföryngrade och pigmentutjämnande funktion.

40 minuter, 695 kr

Boka här eller köp presentkort

 
Fotmassage Akupunkter
Handmassage Akupunkter