SÄG HEJDÅ

TILL RYNKOR OCH PÅSAR  UNDER ÖGONEN

MED INSTANTLY AGELESS

SE DEMO

 

Instantly Ageless® 2-Min    Facelift

INSTANTLY AGELESS® är den första och enda fungerande rynkokrämen som ger häpnadsväckande resultat på endast 2 minuter. Du kommer att se dina linjer och rynkor kring ögonen att försvinna, påsar och svullnad kring ögonen att lägga sig och  dina mörka ringar blir mindre synliga medan det här händer i spegeln framför dig.

Titta på videos nedan så får du hela bilden.

Produkten är avsedd    för...

RYNKOR I PANNAN

Dutta lätt in hela pannan - inte bara i områdena med linjer

ÖGONBRYNSLYFT

Applicera precis ovanför den naturliga ögonbrynslinjen

HÄNGANDE ÖGONLOCK

Applicera precis under dina naturliga ögonbryn. Applicera ej på det rörliga ögonlocket

RYNKOR, PÅSAR & MÖRKA RINGAR UNDER ÖGONEN

Dutta in på hela området från fransarna till kindben och från inre till yttre hörnen

TÄPPA TILL STORA PORER

Klappa in krämen sparsamt i målområdena

RÖK-RYNKOR RUNT MUNNEN

Applicera på hela området runt munnen. Obs! Kontakt med vätskor avlöser effekten!

DEKOLLETAGE

Dutta lätt in hela dekolletaget - inte bara på problemområden

Produkten ger inte permanenta resultat. Effekten varar beroende på hudtyp mellan 7 och 10 timmar. Vid fet hudtyp kan en touch up efter 6-7 timmar behövas för effekten att vara dagen ut. 

Hur är det möjligt?

Otroliga resultat!

Den patenterade ingrediensen i Instantly Ageless® är Argireline, som är en Acetylhexapeptid-3, en kemisk kombination från naturligt härledda aminosyror samt två andra sensationella anti-ageing ingredienser, som tillsammans med hjälp av nanoteknik tränger in i subdermis och får hudcellerna att dra samman närmare varandra. 

Det resulterar i att områden som har förlorat sin elasticitet stramas åt och synliga rynkor och linjer, som orsakats av upprepade ansiktsrörelser, får ett ungt och lyft utseende. Krämen verkar medan den absorberas och första resltaten blir synliga inom två minuter. Effekten varar upp till tio timmar beroende på hudtyp.

Instantly Ageless® har utvecklats under ett decennium och lanserades i USA 2008. Produkten har genomgått hårda och noggranna kliniska tester och bevisats vara den enda fungerande anti-age produkten som ger omedelbara resultat utan några bieffekter.

Pengarna Tillbaka Garanti

Vi vet med säkerhet, att Instantly Ageless® fungerar. Därför vågar vi ge dig en "Pengarna tillbaka -garanti om produkten mot förmodan inte skulle fungera på dig".

Beställ äkta vara!

Det finns många kopior på Instantly Ageless®.Men det är endast äkta vara som innehåller Argireline.  Äkta vara kan du endast köpa från auktoriserade partners, som byMika.

25 VIALER Räcker till minst 125 appliceringar

5 VIALER Räcker till minst 25 appliceringar

1 TESTVIAL Räcker till minst 5 appliceringar

1170 kr

299 kr

99 kr

9 kr per applicering

12 kr per applicering

20 kr per applicering

Trygg eHandel & Fri frakt

Transaktionerna sköts av PayPal. Har du ett PayPal konto, får du  automatiskt även PayPals köparskydd utan  extra kostnad. Vi bjuder alltid på  frakten när det gäller Instantly Ageless. 

    INSTRUKTIONER

OCH PROFFSTIPS

Instantly Ageless®-produktlinjen har sålts hittills endast i USA genom grossistkanaler till spa, kliniker, skönhetssalonger och apotek. byMika har nu gjort ett avtal med företaget och produkterna är tillgängliga via oss på den svenska marknaden.


Instant Ageless® har utvecklats av ett kvalificerat team av kemister och är ett resultat av en långvarig forskning. Den fyller klyftan som har lämnats av otaliga andra produkter som hävdar att de minskar rynkor, linjer, puffiga ögon och mer, men endast vid regelbunden användning och inte ens då kan man alltid se något resultat. Instantly Ageless® är annorlunda. Det kan vi garantera.

Produkten kan användas av både kvinnor och män.  Det finns ingen annan produkt som kommer ens i närheten av resultaten som Instantly Ageless® ger.

Applicera bra fuktighetskräm först samt alla eventuella merprodukter såsom ögoncreme och låt dessa absorberas in helt och hållet.

 

Ta en vial, vrid av locket och tryck försiktigt ut en liten droppe av produkten på fingret. Resten av krämen åker automatiskt tillbaka in i behållaren. Förslut vialen snabbt igen, luft torkar ut produkten och gör den verkningslös. Därför ska produkten förvaras i den slutna behållaren.

Applicera med lätta duttar ett mycket tunt skikt på målriktat område vilket lämnar fukt på huden.


Stå still utan några uttryck i ansiktet 2 minuter. Om du ska sminka dig, vänta minst 10 minuter innan du lägger på smink. Använder du fluid foundation, kan det minska effekten. I så fall är det bättre att applicera serumet på make upen, vilket funkar också utmärkt. Undvik all kontakt med vatten efter appliceringen och under dagen/kvällen. Kontakt med vätskor minskar effekten.

Om ett vitt restlager stannar kvar på  Huden, har du applicerat för mycket. Minska den använda mängden. 

byMika

byMika Stockholm är en specialistsalong med kroppsvaxning, intimvaxning (brazilian & manzilian), tattoo waxintimblekning, analblekningmassage, make up, naglar och diverse skönhetsbehandlingar. Auktoriserad partner med Instantly Ageless och Intimate.

 

2017-2021 © byMika Stockholm 

byMika Stockholm     Gjuteribacken 12    17265 Sundbyberg     Tel. 0760 53 68 33     ePost