SÄG HEJDÅ

TILL RYNKOR OCH PÅSAR  UNDER ÖGONEN

MED INSTANTLY AGELESS

SE DEMO

Äkta Instantly Ageless
 

Instantly Ageless® 2-Min    Facelift

INSTANTLY AGELESS® är den första och enda fungerande anti-ageing produkten som ger häpnadsväckande resultat på endast 2 minuter.

Den här produkten är ursprungligen exklusivt framtagen för salonger och dermatologer i USA. Instantly Ageless® är svaret på den eviga frågan om varför Hollywood inte tycks åldras. Nu har även vi i Sverige tillgång till den senaste vetenskapen genom byMika.

Med Instantly Ageless® kommer du att kunna titta på när dina linjer och rynkor kring ögonen slätas ut, påsar och svullnad kring ögonen lägger sig och dina mörka ringar försvinner. Det ger vi dig en garanti på - annars får du pengarna tillbaka.

Känd från
Nyhetsbrev

Tack för din registrering!

New Project (11).jpg
Intimvaxning med
BEDÖVNING - Klicka här

Produkten är avsedd    för...

Instantly Ageless Working Areas

RYNKOR I PANNAN

Dutta lätt in hela pannan - inte bara i områdena med linjer

ÖGONBRYNSLYFT

Applicera precis ovanför den naturliga ögonbrynslinjen

HÄNGANDE ÖGONLOCK

Applicera precis under dina naturliga ögonbryn. Applicera ej på det rörliga ögonlocket

RYNKOR, PÅSAR & MÖRKA RINGAR UNDER ÖGONEN

Dutta in på hela området från fransarna till kindben och från inre till yttre hörnen

TÄPPA TILL STORA PORER

Klappa in krämen sparsamt i målområdena

RÖK-RYNKOR RUNT MUNNEN

Applicera på hela området runt munnen. Obs! Kontakt med vätskor avlöser effekten!

DEKOLLETAGE

Dutta lätt in hela dekolletaget - inte bara på problemområden

Produkten ger inte permanenta resultat. Effekten varar beroende på hudtyp mellan 7 och 10 timmar. Vid fet hudtyp kan en touch up efter 6-7 timmar behövas för effekten att vara dagen ut. 

Hur är det möjligt?

Den patenterade agenten i Instantly Ageless® heter Argirelin. Det är en Acetylhexapeptid-3, en kemisk kombination från naturligt härledda aminosyror. Tillsammans med två andra banbrytande anti-ageing ingredienser, med hjälp av nanoteknik, penetrerar sig produkten ända ner till epidermis innersta del. Där får den hudcellerna att dra samman, närmare varandra.

Denna process resulterar i att områden som förlorat sin elasticitet stramas åt och synliga rynkor och linjer orsakade av upprepade ansiktsrörelser, får ett ungt och lyft utseende. Instantly Ageless® verkar medan den torkar på huden. Därför blir första resultaten synligam redan inom två minuter.

Effekten varar upp till tolv timmar beroende på hudtyp. En touch-up kan göras efter 6-7 timmar för att få effekten att vara dygnet ut. Instantly Ageless® ger inte permanenta resultat utan måste upprepas som hudvårdsrutin närhelst man behöver se extra fräsch ut.

Beställ äkta vara!

image (3).png

Det finns många kopior på Instantly Ageless®.Men det är endast äkta vara som innehåller Argireline.  Äkta vara kan du endast köpa från auktoriserade partners, som byMika.

Pengarna Tillbaka Garanti

image (2).png

Transaktionerna sköts av PayPal. Har du ett PayPal konto, får du  automatiskt även PayPals köparskydd utan  extra kostnad. Vi bjuder alltid på  frakten när det gäller Instantly Ageless. 

Trygg eHandel med    Fri Frakt

trygg_e-handel.png

Vi vet med säkerhet, att Instantly Ageless® fungerar. Därför vågar vi ge dig en "Pengarna tillbaka -garanti om produkten mot förmodan inte skulle fungera på dig".

25 VIALER Räcker till minst 125 appliceringar

5 VIALER Räcker till minst 25 appliceringar

1 TESTVIAL Räcker till minst 5 appliceringar

1875 kr

449 kr

119 kr

15 kr per applicering

18 kr per applicering

24 kr per applicering

Otroliga resultat!

Instantly Ageless resultat

    INSTRUKTIONER

OCH PROFFSTIPS

Applicera bra fuktighetskräm först samt alla eventuella merprodukter såsom ögoncreme och låt dessa absorberas in helt och hållet.

 

Ta en vial, vrid av locket och tryck försiktigt ut en liten droppe av produkten på fingret. Resten av krämen åker automatiskt tillbaka in i behållaren. Förslut vialen snabbt igen, luft torkar ut produkten och gör den verkningslös. Därför ska produkten förvaras i den slutna behållaren.

Applicera med lätta duttar ett mycket tunt skikt på målriktat område vilket lämnar fukt på huden.


Stå still utan några uttryck i ansiktet 2 minuter. Om du ska sminka dig, vänta minst 10 minuter innan du lägger på smink. Använder du fluid foundation, kan det minska effekten. I så fall är det bättre att applicera serumet på make upen, vilket funkar också utmärkt. Undvik all kontakt med vatten efter appliceringen och under dagen/kvällen. Kontakt med vätskor minskar effekten.

Om ett vitt restlager stannar kvar på  Huden, har du applicerat för mycket. Minska den använda mängden. 

Instantly Ageless®-produktlinjen har sålts hittills endast i USA genom grossistkanaler till spa, kliniker, skönhetssalonger och apotek. byMika har nu gjort ett avtal med företaget och produkterna är tillgängliga via oss på den svenska marknaden.


Instant Ageless® har utvecklats av ett kvalificerat team av kemister och är ett resultat av en långvarig forskning. Den fyller klyftan som har lämnats av otaliga andra produkter som hävdar att de minskar rynkor, linjer, puffiga ögon och mer, men endast vid regelbunden användning och inte ens då kan man alltid se något resultat. Instantly Ageless® är annorlunda. Det kan vi garantera.

Produkten kan användas av både kvinnor och män.  Det finns ingen annan produkt som kommer ens i närheten av resultaten som Instantly Ageless® ger.