byMika Home Parties

Ett home party är det bästa sättet att bekanta sig med Instantly Ageless. När man ser framför sina egna ögon hur produkten fungerar och vilken skillnad den gör är en otrolig upplevelse.

Du har nu möjligheten att få mig hem till dig, om du vill arrangera ett byMika home party.

Bli en partyvärdinna!

Samla ihop ett gäng mellan 8 och 30 personer och bjud dessa hem till dig. Om du bjuder på något eller om du kör en knytkalas är helt upp till dig. Se bara till att de som lovat att dyka upp, kommer. Primärt brukar det vara personer i åldrarna 35 till 70 som är mest intresserade av vår produkt, men även yngre deltagare kan vara intresserade.

Välj ett koncept för partyt

Anti Ageing party

Festen handlar om anti ageing och Instantly Ageless. Live demos på deltagarna under kvällen och lite teori bakom produkten, Alla ges chansen att köpa Instantly Ageless.

Presentationen tar ca 45 min.

Beauty Party

Samma innehåll som Anti Ageing party med tips och råd om skönhet för en åldrande person. Live demos under kvällen. Normalt testar vi olika tricks på deltagarna.

Presentationen tar ca 70 min.

Det lönar sig att arrangera ett party!

Det behöver inte kosta dig något att arrangera ett party om ber folk ta med sig något att äta och det de vill dricka. Men vill du bjuda på något, exempelvis kaffe eller ett glas bubbel är det helt upp till dig.

Du som värdinna får som ett tack för festen ett presentkort till byMika värt 1.000 kr. Den får du använda för en valfri behandling hos mig (gäller inte köp av produkter). Du får även en vial Instantly Ageless så du kan snygga till dig själv vid tillfälle. Det finns inget köpkrav för någon av gästerna eller dig och du får din belöning oavsett om det blir några affärer eller inte.

Intresserad?

Ring mig 0760 53 68 33 så pratar vi mer!

IA.jpg